THUISZORG & ZORGDIENSTEN

Thuiszorg passend bij uw situatie

Afhankelijk van uw zorgvraag en uw mate van zelfstandigheid bieden wij ondersteuning waar u die nodig heeft. Elke situatie is anders en vereist specifieke zorg. Samen kijken wij wat het beste bij uw situatie past zodat u de beste zorg krijgt.

Soorten zorg

Verzorging

Heeft u hulp nodig bij lichamelijke verzorging, eten en drinken, aankleden of het innemen van  medicatie? Dan kan de verzorgende van DSM ZORG u deze zorg op maat aanbieden.

Verpleging

Bent u herstellende na een operatie of hebt u Advies, Instructie en Voorlichting nodig over een chronische aandoening?  De verpleegkundige van DMS ZORG kan u hierbij van dienst zijn. Al onze verpleegkundigen zijn hierin gespecialiseerd.

Palliatieve- en terminale zorg

Deze vorm van zorg begint op het moment dat er helaas geen genezing meer mogelijk is. Ondersteuning door een professional op lichamelijk , psychisch en sociaal vlak is op zo een moment erg belangrijk. Deze vorm van zorg kan een lange of korte periode zijn, bijvoorbeeld ook voor de duur van 24 uur. Ook hierbij worden de kosten door uw zorgverzekeraar vergoedt en betaald u geen eigen risico.

Waakzorg

Deze vorm van zorg kan geboden worden als u in de nacht niet alleen kunt  zijn of als het niet meer veilig is dat u alleen thuis slaapt. Afhankelijk van uw situatie kan deze zorg ook worden aangeboden  als u wacht op een plek in een verzorgingshuis.

Doelgericht
Met elkaar
Samen sterk

DMS ZORG
Kalf 188-B,  1509 BB  Zaandam
T 075 2047364
E info@dmszorg.nl